Hobrand

Hobrand

Fire, Rescue & Safety

Bekijk ons assortiment

Uitgelichte producten

 1. Haix Fire Hero 3.0 HAIX
  Vanaf € 344,85 € 285,00 Normale prijs € 387,08
 2. MSA M1 SCBA Basic Kit FiX MSA
  € 1.164,02 € 962,00
 3. SEIZ X-Fighter PBI ZIP SEIZ
  Vanaf € 120,40 € 99,50
 4. Mini Silk Flame FireWare
  € 216,59 € 179,00
 

Hobrand | De totaalleverancier in brandweermaterialen

Hobrand BV is sinds 1983 actief als dé totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen. Met ons uitgebreide productassortiment en premium merken voorzien wij o.a. veiligheidsregio’s, industrieën en rijksoverheid instanties van professionele uitrusting voor het bestrijden van incidenten, reddingsacties en het beschermen van mens en omgeving. Onze dienstverlening bestaat verder uit service, onderhoud, installatie, keuringen, verhuur en turnkey projecten. Vanuit onze vestigingen in Tiel en Lier (België) staan wij voor u klaar.

Over ons
Hobrand | De totaalleverancier in brandweermaterialen

Kenniscentrum

Industriële Veiligheid | #4. Gasdetectie 6 mei Industriële Veiligheid | #4. Gasdetectie

Draagbare gasdetectie is een belangrijk deel van de veiligheidsuitrusting. Gasdetectoren waarschuwen u voor de gevaren van zuurstoftekort, gassen en/of dampen waardoor de gebruiker zichzelf tijdig in veiligheid kan brengen. Voor veel werksituaties is gasdetectie noodzakelijk. Maar wat is gasdetectie? En welke gevaren zijn er? 

Industriële Veiligheid | #3. Ladders & Trappen 30 maart Industriële Veiligheid | #3. Ladders & Trappen

Valgevaar is één van de grootste risico’s voor een arbeidsongeval. Hoe kun je als werkgever de kans op valgevaar zo klein mogelijk maken? Hoe kies ik bij gebruik van ladders en trappen voor het juiste klimmateriaal? En welke normeringen zijn hierbij van toepassingen?

Industriële Veiligheid | #2. Werken Op Hoogte 25 februari Industriële Veiligheid | #2. Werken Op Hoogte

Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee, ongeacht de tijdsduur en hoogte. Waar zit het ankerpunt, wat is de valhoogte en is het harnas geschikt voor de gebruiker?