Hobrand

Hobrand

Fire, Rescue & Safety

Bekijk ons assortiment

Uitgelichte producten

 1. Haix Fire Hero 3.0 HAIX
  Vanaf € 308,55 € 255,00 Normale prijs € 399,18
 2. MSA M1 SCBA Basic Kit FiX MSA
  € 1.164,02 € 962,00
 3. SEIZ X-Fighter PBI ZIP SEIZ
  Vanaf € 120,40 € 99,50
 4. Mini Silk Flame FireWare
  € 228,69 € 189,00
 

Hobrand | De totaalleverancier in brandweermaterialen

Hobrand BV is sinds 1983 actief als dé totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen. Met ons uitgebreide productassortiment en premium merken voorzien wij o.a. veiligheidsregio’s, industrieën en rijksoverheid instanties van professionele uitrusting voor het bestrijden van incidenten, reddingsacties en het beschermen van mens en omgeving. Onze dienstverlening bestaat verder uit service, onderhoud, installatie, keuringen, verhuur en turnkey projecten. Vanuit onze vestigingen in Tiel en Lier (België) staan wij voor u klaar.

Over ons
Hobrand | De totaalleverancier in brandweermaterialen

Kenniscentrum

Flir K55 Onmisbaar bij brandbestrijding en reddingsoperaties 7 januari Flir K55 Onmisbaar bij brandbestrijding en reddingsoperaties

In 2021 heeft het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) een landelijke aanbesteding gepubliceerd voor de vervanging van warmtebeeldcamera's. Elf veiligheidsregio's hebben hierin geparticipeerd. Het doel van de aanbesteding was het contracteren van een betrouwbare en duurzame leverancier voor hoogwaardige warmtebeeldcamera's.

Ons verhaal in één brochure 21 oktober Ons verhaal in één brochure

Wij introduceren onze vernieuwde bedrijfsbrochure, geheel in onze nieuwe huisstijl! Hierin vertellen we ons complete verhaal en nemen we u graag mee in onze organisatie en geschiedenis. De brochure is hier online te bekijken!

Brandweercontainers ontwikkeld voor de Hamburg Haven Autoriteit 2 augustus Brandweercontainers ontwikkeld voor de Hamburg Haven Autoriteit

De Hamburg Haven Autoriteit heeft opdracht gegeven aan Damen Hardinxveld om twee brandweerschepen te bouwen. Op deze schepen staan containers met uitrusting voor brandbestrijding, redding en slachtofferbehandeling. De opdracht voor ontwerp, productie en inrichting van deze containers is gegund aan Hobrand B.V.