Hobrand

Hobrand

Fire, Rescue & Safety

Bekijk ons assortiment

Uitgelichte producten

 1. Haix Fire Hero 3.0 HAIX
  Vanaf € 344,85 € 285,00 Normale prijs € 387,08
 2. MSA M1 SCBA Basic Kit FiX MSA
  € 1.164,02 € 962,00
 3. SEIZ X-Fighter PBI ZIP SEIZ
  Vanaf € 120,40 € 99,50
 4. Mini Silk Flame FireWare
  € 228,69 € 189,00
 

Hobrand | De totaalleverancier in brandweermaterialen

Hobrand BV is sinds 1983 actief als dé totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen. Met ons uitgebreide productassortiment en premium merken voorzien wij o.a. veiligheidsregio’s, industrieën en rijksoverheid instanties van professionele uitrusting voor het bestrijden van incidenten, reddingsacties en het beschermen van mens en omgeving. Onze dienstverlening bestaat verder uit service, onderhoud, installatie, keuringen, verhuur en turnkey projecten. Vanuit onze vestigingen in Tiel en Lier (België) staan wij voor u klaar.

Over ons
Hobrand | De totaalleverancier in brandweermaterialen

Kenniscentrum

Brandweercontainers ontwikkeld voor de Hamburg Haven Autoriteit 2 augustus Brandweercontainers ontwikkeld voor de Hamburg Haven Autoriteit

De Hamburg Haven Autoriteit heeft opdracht gegeven aan Damen Hardinxveld om twee brandweerschepen te bouwen. Op deze schepen staan containers met uitrusting voor brandbestrijding, redding en slachtofferbehandeling. De opdracht voor ontwerp, productie en inrichting van deze containers is gegund aan Hobrand B.V.

Industriële Veiligheid | #5 . Blusschuim 1 juli Industriële Veiligheid | #5 . Blusschuim

Blusschuim - een samenstelling van water, schuimconcentraat en lucht - is als blusmiddel niet meer weg te denken bij het bestrijden van bijvoorbeeld grote branden in de chemische- en petrochemische industrie, bij opslag van brandbare vloeistoffen (PGS29), bij opslag van gevaarlijke stoffen en bij vliegtuigongevallen.

Hobrand benoemt tot officiële Dr. Sthamer dealer 29 juni Hobrand benoemt tot officiële Dr. Sthamer dealer

Dr. Sthamer is een in 1886 opgericht familiebedrijf dat zich heeft bewezen als betrouwbare en innovatieve partner op de brandbeveiligingsmarkt, waarbij de kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid van zowel het bedrijf als de medewerkers zeer gewaardeerd wordt bij relaties wereldwijd.