Hobrand

Hobrand

Fire, Rescue & Safety

Bekijk ons assortiment

Uitgelichte producten

 1. Rollcontainer Hygiëne type 1
  € 4.827,90 € 3.990,00
 2. Stripelight FRT-L1 zone 1 230V Oplaadbaar Stripelight
  € 303,70 € 250,99
 3. Ramfan EX50Li Elektrische aandrijving op accu Ramfan
  € 6.134,70 € 5.070,00
 4. FLIR K2 warmtebeeldcamera Flir
  € 1.692,79 € 1.399,00
 

Hobrand | De totaalleverancier in brandweermaterialen

Hobrand B.V. is sinds 1983 actief als de totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Naast het leveren verzorgen wij ook service, onderhoud en verhuur en bieden wij op maat gemaakte veiligheidsoplossingen aan. Onze locaties zijn gevestigd in Tiel en Lier (België).

Over ons
Hobrand | De totaalleverancier in brandweermaterialen

Kenniscentrum

VCA** certificering 20 november VCA** certificering

Met gepaste trots delen wij u graag dat Hobrand sinds vandaag de VCA** certificering behaald heeft. Deze certificering onderstreept dat wij ons zeer bewust zijn van onze verantwoordelijkheden op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Einde natuurbrandseizoen 10 september Einde natuurbrandseizoen

Het natuurbrandseizoen loopt ten einde en heeft dit jaar een enorme impact gehad in ons land. Met flinke branden in o.a. Drenthe, Gelderland, Noord-Brabant was het natuurgeweld weer reden voor brede inzet van de Veiligheidsregio's en Defensie...

Vakbekwaam worden en blijven met de juiste oefenmaterialen 19 augustus Vakbekwaam worden en blijven met de juiste oefenmaterialen

Iedere brandweerman heeft door ervaring en training een niveau aan competenties en vakbekwaamheid bereikt om de benodigde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Deze competenties moeten echter wel onderhouden én verbeterd worden om vakbekwaam te blijven. Voor een goede en veilige functionering is frequent oefenen noodzakelijk..