Hobrand fire 2 brandweerhandschoen

Hobrand fire 2 brandweerhandschoen

Artikelnr
5002052
Vanaf € 59,90 € 49,50
Levertermijn: 10 werkdagen
De Hobrand Fire 2 brandweerhandschoen is een brandweerhandschoen volgens normering 659-2003. De brandweerhandschoen heeft in de palm geïmpregneerd speciaal leer waardoor het de vereiste bescherming biedt en een optimale tastzin heeft. Ook is dit speciale leer is terug te vinden in de backhand.

Omschrijving

De Hobrand Fire 2 brandweerhandschoen is een brandweerhandschoen volgens normering 659-2003. De brandweerhandschoen heeft in de palm geïmpregneerd speciaal leer waardoor het de vereiste bescherming biedt en een optimale tastzin heeft. Ook is dit speciale leer is terug te vinden in de backhand. Het elastiek om de pols zorgt ervoor dat de handschoen veilig en praktisch te gebruiken is. De handschoen is waterdicht en zeer ademend. Hierdoor is het de perfecte brandweerhandschoen voor alle situaties. Een goede en veilige handschoen die gemaakt is van A-kwaliteit producten.

Hobrand Fire 2 brandweerhandschoen:

  • Binnenkant palm: Geïmpregneerde hittebestendig leer
  • Bovenkant hand: Geïmpregneerde hittebestendig leer met knokkelbescherming
  • Voering: Kevlar met polyester
  • 100% waterdicht en ademend
  • Manchet: gebreide manchet bestaande uit zwart Kevlar.
  • Verkrijgbaar in de maten: 7-12

Opbergen

De handschoenen moeten op een droge en schone plaats worden bewaard. Zorg dat ze niet worden blootgesteld aan vocht of direct zonlicht.

Levensduur

De levensduur is afhankelijk van de mate van slijtage en de gebruiksintensiteit in de betreffende gebieden.

Overig

Deze handschoenen beschermen niet tegen chemische, bacteriologische en thermische gevaren. Niet gebruiken bij werkzaamheden met draaiende delen. Beschadigde handschoenen verminderen de beschermende eigenschappen van de handschoenen en moeten worden vervangen.

Specificaties

Specificaties
Slijtvastheid 4
Snijweerstand 4
Scheurweerstand 4
Punctuurweerstand 4
Brandgedrag 4
Tastzin 5
Gerelateerde producten