TFT F010 ultimatic HD (knijpafsluiter)

TFT Trigger Ultimatic F010 HD (knijpafsluiter)

Artikelnr
70018690
€ 1.058,75 € 875,00
Voorraad: 6 stuk(s) Levertermijn: 1-2 werkdagen
De hogedruk TFT Ultimatic F010 HD straalpijp is ontwikkeld voor diegene die prefereren te werken met een straalpijp die via een knijpmechanisme te bedienen is. De nozzle maakt gebruik van de nieuwe technieken van TFT, waaronder de automatische debietregeling en een vaste, onbreekbare tandenkrans.

Omschrijving

De hogedruk TFT Ultimatic F010 HD straalpijp is ontwikkeld voor diegene die prefereren te werken met een straalpijp die via een knijpmechanisme te bedienen is.

De nozzle maakt gebruik van de nieuwe technieken van TFT, waaronder de automatische debietregeling en een vaste, onbreekbare tandenkrans.

De automatische nozzle zorgt ervoor dat de gebruiker vooraf geen liters hoeft in te stellen om vervolgens het juiste sproeibeeld / druppelgrootte / worplengte te genereren. De nozzle regelt het compleet automatisch. Daardoor heeft de gebruiker geen kans op gevaar door foutieve instellingen, wat kan resulteren in stoomvorming, hittestuwing, slechter zicht, overdruk of ontbranding van gassen (flashover).

De onbreekbare, vaste tandenkrans zorgt ervoor dat de waterkegel compleet gevuld is met water, zonder inbreng van zuurstof wat vaak gebeurt bij een roterende krans. Doordat de tandenkrans uit hard rubber vervaardigt is, breken de tanden bij een val niet af. Ook heeft zand en vuil geen invloed op het sproeibeeld.

1" binnendraad aansluiting.

Voordelen:

- Vaste, ombreekbare tandenkrans
- Krachtige volle Cone straal
- Automatische nozzle
- Flash over stand
- Nozzle van hard geanodiseerd aluminium

Gerelateerde producten