Hobrand Hobrand

Betalen

In onze webshop is het mogelijk om te betalen via IDeal, PayPal, CreditCard, op factuur en Bancontact /Mister Cash. Indien u kiest voor betalen op factuur, dan kunnen wij u vragen om het totaalbedrag vooraf te voldoen alvorens wij overgaan tot levering van de order. Op onze vestigingen in Tiel en Rotterdam kan er contant en per pin worden betaald (geen creditcard). Op onze vestiging in de Lier is het alleen mogelijk om contant te betalen.

IBAN nummer: NL87 ABNA 0585 8262 26 t.n.v. Hobrand BV o.v.v. uw factuurnummer.
BTW nummer: NL 8038 051 72B01

Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s, exclusief BTW en exclusief handelings- en verzendkosten of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Levertijd

De door onze webshop opgegeven levertijden zijn indicatief. De levertijd is afhankelijk van het artikel en de wijze van betaling.
Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@hobrand.nl of neem telefonisch contact met ons op tijdens werkdagen via +31(0)344-663 344.
Indien u heeft gekozen voor "Afhalen", dan ontvangt u binnen 1-2 werkdagen een e-mail om een afspraak te maken om uw order op te halen.