Hobrand Hobrand

Brandweer

Hobrand B.V. is sinds 1983 de totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen. Voor ons assortiment maken we een selectie van A-merkproducten die voldoen aan de hoogste eisen en conform BiZa normen zijn. Ieder brandweervoertuig in Nederland moet voorzien zijn van de TS of HV standaardbepakking volgens de voorschriften van Binnenlandse Zaken. Hobrand levert de complete LFR (Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding) bepakkingen voor alle brandweervoertuigen. 

Service en onderhoud brandweermaterialen

Naast het leveren van veiligheidsmaterialen verzorgen wij ook service & onderhoudDe keurmeesters van Hobrand hebben al jaren ervaring en bieden een totale ontzorging van het onderhoud aan uw materiaal. Dit kan in ons magazijn of op uw locatie. Tijdig onderhoud voorkomt storingen en brengt eventuele defecten onder de aandacht.

Huren brandweermaterialen

Het huren van veiligheidsmaterialen kan een goede oplossing zijn voor uw project. Wij verhuren o.a. brandslangen, waterkannonen, straalpijpen, verdeelstukken, gasdetectie, ademluchtmaskers, adembescherming, cilinders, compressoren en valbeveiliging.
Voor meer informatie of vragen, neem dan contact op met ons verkoopteam Brandweer Nederland.

Ga direct naar


Service, Onderhoud en Verhuur 

Hobrand B.V. is sinds 1983 actief als leverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Tevens zijn we fabrikant van een reeks eigen merk producten. In onze veiligheidsmaterialen webshop kunt u de producten direct bestellen. 

Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor uw installatie, service & onderhoud en de verhuur van veiligheidsmaterialen. Wij zijn gevestigd in Tiel (Brandweer), in de haven van Rotterdam (Scheepvaart en Industrie) en in Lier, België. 

Bekijk alle merken die wij verkopen ›