Holugt Sauer divisie

Holugt Sauer

Holugt Sauer is de compressoren divisie van Hobrand B.V. en gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van Coltri en Sauer ademluchtcompressoren. Sinds 1979 is Holugt Sauer de agent van Sauer Compressors voor Nederland en België. In het assortiment voert Holugt Sauer ook CNG compressoren. Holugt Sauer levert aan scheepswerven, marine, industrie, rederijen, brandweer, paintbal bedrijven, electriciteits bedrijven en duikers.
Naast het leveren en onderhouden kan Holugt Sauer ook een volledige Holugt ademluchtwerkplaats installeren conform PED, zowel stationair als container units.                                            

Coltri compressoren

Holugt Sauer is de leverancier van Coltri ademlucht compressoren (duikcompressoren) van 80 liter/minuut tot en met 600 liter/minuut. In het programma biedt Holugt Sauer zowel draagbare modellen als stationaire vulstations. De Coltri compressoren zijn standaard benodigde filters en voldoen aan de CE eisen en aan de NEN 12021 norm. Ook voor toebehoren, zoals accessoires kunt u bij Holugt Sauer terecht.

Sauer compressoren

Sinds 1979 is Holugt Sauer de vertegenwoordiger van Sauer compressoren tot 500 bar te Duitsland. Ook de 100% Sauer dochter Girodin-Sauer uit Frankrijk wordt door ons vertegenwoordigd. Wij leveren aan scheepswerven, marine, offshore, rederijen, industrie, landmacht en elektriciteitsbedrijven.

MSA FGFD & MSA Safety shop

Holugt Sauer is tevens leveranciers van MSA stationaire gasdetectie en voorziet naast gasdetectie ook MSA veiligheidsmaterialen in de MSA Safety Shop. Ook kunt u bij Holugt Sauer terecht voor de service & onderhoud van compressoren, adembescherming en gasdetectie. De zeer ervaren monteurs helpen u graag.

Voor meer informatie, producten en diensten van Holugt Sauer neem een kijkje op www.holugt-sauer.com.