Hobrand Hobrand

Industrie

Hobrand heeft zijn kennis en ervaring samengebracht in één industriële afdeling, van waaruit onze accountmanagers zich bezighouden met het adviseren en leveren van brandweermaterialen, reddingsmaterialen, veiligheidsmaterialen voor de industriële brand- en incidentbestrijding. 
Onze industriële productenassortiment voor brandbestrijding bestaat o.a. uit watervoerende armaturen zoals TFT straalpijpen, bedienbare blusmonitoren, schuimarmaturenademluchttoestellen, gasdetectie, uitrukkleding en storz koppelingen. We voeren een ruim assortiment van hoogwaardige en kwalitatieve industriele brandweermateriaal, reddinsgmateriaal en veiligheidsmaterialen. 

Service en onderhoud

Wij bieden een totaalconcept van service & onderhoud aan voor uw veiligheidsproducten. Onze koeriersdienst in Rotterdam garandeert dezelfde dag kosteloos ophaal- en bezorg beleid. 

Huren veiligheidsmaterialen

Ook voor verhuur van veiligheidsmaterialen kunt u bij ons terecht.

Ga direct naar


Service, Onderhoud en Verhuur 

Hobrand B.V. is sinds 1983 actief als leverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, scheepvaart, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Tevens zijn we fabrikant van een reeks eigen merk producten (o.a. Covex en Holugt). In onze veiligheidsmaterialen webshop kunt u de producten direct bestellen. 

Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor uw installatie, service & onderhoud en de verhuur van veiligheidsmaterialen. Wij zijn gevestigd in Tiel en in Lier, België. 

Bekijk alle merken die wij verkopen ›