Keuring arbeidsmiddelen

Keuring arbeidsmiddelen

Brandweermaterialen worden intensief gebruikt. Om de materialen in optimale conditie te houden is het noodzakelijk om uw materiaal te onderhouden. Tijdig onderhoud voorkomt storingen en brengt eventuele defecten onder de aandacht. Als organisatie hebben wij vele jaren ervaring in het keuren van arbeidsmiddelen. Hierop hebben wij onze manier van werken aangepast. Belangrijk criterium hierbij is de klant volledig te ontzorgen en waar mogelijk de voertuigen inzet gereed te houden, zodat ze niet uitdienst gemeld moeten worden. Hobrand ontzorgt u graag met periodieke keuringen welke op grond van de wetgeving verplicht zijn. Wij zijn merkonafhankelijk, waardoor wij materiaal kunnen keuren van elke fabrikant.

Keuren op locatie

De inspectie voeren wij gestructureerd op uw locatie uit. Wij keuren op uw locatie per voertuig/container/werkplaats het keuringsplichtig item één voor één, waardoor het voertuig inzetbaar blijft en hiermee stilstand wordt voorkomen. Doordat wij alle items van de voertuigbepakking kunnen keuren/organiseren, is door deze werkwijze de belasting voor uw organisatie nihil en de keuringsfrequentie/bezoek zo laag mogelijk en door één partij.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over het keuren van uw brandweermaterialen? Neem contact met ons op via info@hobrand.nl of bel ons tijdens werkdagen via +31(0)344 663 344.