MSA M1 SCBA Basic Kit FiX

MSA M1 SCBA Basic Kit FiX

Artikelnr
10200950
€ 1.164,02 € 962,00
Levertermijn: 10 werkdagen

De M1 SCBA Basic FiX van MSA biedt een grotere modulariteit, verbeterde hygiëne en verbeterde ergonomie. Dit is een basis kit configuratie, stuur een aanvraag naar info@hobrand.nl om een aangepaste configuratie te maken.

Downloads

Omschrijving

De M1 SCBA van MSA biedt een grotere modulariteit, verbeterde hygiëne en verbeterde egonomie. Het is zeer eenvoudig te monteren en aan te trekken en het unieke gewatteerde harnas S-vormig ontwerp voorkomt drukpunten en vermindert uitglijden. Demontage en montage van onderdelen zijn eenvoudig en upgrades kunnen in het veld worden geïnstalleerd.

Deze M1 SCBA set is de lichtste SCBA met hoogteverstelling op de markt en maakt gebruik van een heupgordel om het gewicht gelijkmatig te verdelen. Het innovatieve materiaal van masl, het door de longen bediende vraagventiel en de pneumatiek verhogen de chemische weerstand en de bescherming tegen permeatie.

U kunt uw M1 SCBA gemakkelijk reinigen en ontsmetten zonder moeilijk bereikbare plaatsen op de rugplaat en het stof- en waterafstotende harnas. Alle onderdelen zijn ontworpen voor een langere levensduur en de SCBA is gemakkelijk te upgraden of te onderhouden zonder speciaal gereedschap.