Vacature Keurmeester gasdetectie en ademlucht

Keurmeester gasdetectie en ademlucht

Zorgen dat de brandweer in de veiligheidsregio’s én de industrie hun werk veilig uit kunnen voeren. Dat is jouw verantwoordelijkheid als Keurmeester bij Hobrand in Tiel. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Als keurmeester ben je verantwoordelijk voor het keuren, kalibreren en repareren van portable gasdetectie én het keuren en reviseren van ademluchttoestellen. Een taak met veel verantwoordelijkheid, want je zorgt ervoor dat onze klanten hun werk veilig kunnen uitvoeren. Je voert je werkzaamheden voornamelijk uit in onze mooie werkplaats in Tiel, maar keurt ook op locatie bij de klant.

Je staat in contact met de klant over het onderhoud en bespreekt de uit te voeren en gedane werkzaamheden. Jij inventariseert de behoefte op het gebied van onderhoud en nieuwe producten bij de klant. Het verwerken van de service orders in het ERP-systeem en het maken van certificaten behoort ook tot jouw taken.

Het team

Samen met twee collega’s en de teamleider vormen jullie een team. De totale afdeling Service & Onderhoud bestaat samen met jou in totaal uit 12 personen. Onze collega’s zijn één voor één bevlogen mensen met hart voor de zaak en altijd bereid om een ander te helpen. Dat we eerlijk en open naar elkaar zijn, vinden we belangrijk. We moeten het samen doen.

Wat breng je mee?

Een aanpakker met technisch inzicht. Je gaat accuraat te werk, bent leergierig om je de materie eigen te maken. Je hoeft geen kennis te hebben van apparatuur. Dit leren wij jou. Kortom jouw werkmentaliteit én technisch inzicht vinden wij het belangrijkst.

Wat krijg je ervoor terug?

Je wordt opgeleid tot Keurmeester gasdetectie en ademlucht door training on the job en doordat je via ons de benodigde certificaten gaat behalen. Hierdoor word je echt een specialist binnen dit vakgebied!

Verder bieden wij:

  • een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • een baan voor 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen;
  • een premievrij pensioen;
  • door het jaar heen worden er verschillende evenementen georganiseerd. Denk aan een bedrijfsuitje en een uitgebreid kerstdiner. Ook is er budget om iets met de afdeling te organiseren;
  • een uitgebreide onboarding waar training on the job een groot onderdeel van is. Ook in deze tijden is de onboarding, met uiteraard gepaste afstand, goed te realiseren.


Verder vragen wij:

  • een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 in een technische richting;
  • 2 jaar werkervaring;
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (basis);
  • in bezit van een B-rijbewijs;

Wie zijn wij?

Een totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweer-, reddings- en veiligheidsmaterialen. Dat is wie wij zijn. Met zo’n 45 collega’s bieden wij onze klanten naast het leveren ook de mogelijkheid voor service, onderhoud en verhuur van deze materialen. Onze klanten? De brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Klanten waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Voor op maat gemaakte veiligheidsoplossingen kunnen klanten ook bij ons terecht. Dit doen we nu al 37 jaar vanuit Tiel en Lier (België).

En we doen meer. Holugt Sauer is de compressoren divisie van Hobrand. Vanuit Tiel verkopen, bouwen en onderhouden wij hogedruk compressoren en installaties. Voor wie we dit doen? Denk aan scheepswerven, marine, industrie, rederijen, brandweer, elektriciteitsbedrijven maar ook aan paintball bedrijven en duikers. Naast onze compressoren bieden wij een ook een compleet aanbod aan MSA-gasdetectie. 

Meer weten of direct solliciteren?

Ben jij die collega die wij zoeken? Solliciteer vóór 8 december 2021 op de functie Keurmeester gasdetectie en ademlucht door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen met je CV en motivatie.
Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel gerust met Ingrid van der Graaff, HR Manager via 0344-760206 of 06-15239118. Een mail sturen naar ingrid.vandergraaff@hobrand.nl mag natuurlijk ook.

Wij geven de voorkeur aan persoonlijke gesprekken, waarbij wij uiteraard gepaste afstand hanteren. Mocht jij je hierbij niet veilig of op je gemak voelen, dan is er altijd de mogelijkheid om het sollicitatiegesprek online te voeren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Solliciteer direct

Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc, docx
Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc, docx