Hobrand Hobrand

Over Hobrand

Hobrand B.V. is sinds 1983 actief als de totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Naast het leveren verzorgen wij ook service, onderhoud en verhuur en bieden wij op maat gemaakte veiligheidsoplossingen aan.
Onze locaties zijn gevestigd in Tiel en Lier (België).

Assortiment
Naast jaren ervaring op de Fire & Rescue markt zijn we ook aangesloten bij de GFD (gezamenlijke inkoopgroep) waardoor wij een breed pakket aan producten kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. We maken een nauwkeurige selectie van A-merken die voldoen aan de hoogste eisen en conform BiZa normen zijn. Op de voet volgen we alle nieuwe ontwikkelingen binnen de veiligheidsmarkt, waardoor we onze productenassortiment innovatief en vooruitstrevend behouden.

Productontwikkeling
Naast de verkoop van reeks sterke merken zijn wij ook fabrikant van een reeks eigen merk producten. Onze Hobrand producten zijn geheel van eigen productie, zoals de Hobrand SHUB en Hobrand Pro Stab. We beschikken over een eigen afdeling productontwikkeling, die zich voortdurend bezig houdt met het ontwikkelen en optimaliseren van veiligheidsproducten en deze vervolgens uitgebreid test en normeert.

Service, Onderhoud & Keuren
Naast het leveren van veiligheidsmaterialen verzorgen wij ook service & onderhoud aan compressoren en veiligheidsmaterialen.

Verhuur veiligheidsmaterialen
Verhuur kan een goede oplossing zijn voor uw project. Wij verhuren o.a. gasdetectie, ademluchtmaskers, adembescherming, cilinders, compressoren, valbeveiliging, brandslangen, waterkanonnen, straalpijpen en verdeelstukken.

DNV GL Class Approval, ISO, VCA en EKH lidmaatschap
We zijn DNV GL gecertificeerd service leverancier, ISO gecertificeerd, VCA gecertificeerd en Erkend Keurbedrijf Hijs- en Hefmiddelen.