Over Hobrand

Over Hobrand

Hobrand B.V. is sinds 1983 actief als de totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Naast het leveren verzorgen wij ook service, onderhoud en verhuur en bieden wij op maat gemaakte veiligheidsoplossingen aan.

Onze locaties zijn gevestigd in Tiel en Lier (België).

Assortiment

Naast jaren ervaring op de Fire, Rescue & Safety markt zijn we ook aangesloten bij de GFD (gezamenlijke inkoopgroep) waardoor wij een breed pakket aan producten kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. We maken een nauwkeurige selectie van A-merken die voldoen aan de hoogste eisen en conform BiZa normen zijn. Op de voet volgen we alle nieuwe ontwikkelingen binnen de veiligheidsmarkt, waardoor we onze productenassortiment innovatief en vooruitstrevend behouden.

Productontwikkeling

Naast de verkoop van reeks sterke merken zijn wij ook fabrikant van een reeks eigen merk producten. Onze Hobrand producten zijn geheel van eigen productie, zoals de Hobrand SHUB en Hobrand Pro Stab. We beschikken over een eigen afdeling productontwikkeling, die zich voortdurend bezig houdt met het ontwikkelen en optimaliseren van veiligheidsproducten en deze vervolgens uitgebreid test en normeert.

Service, onderhoud & keuren

Naast het leveren van veiligheidsmaterialen bieden wij ook een breed pakket aan service en onderhoud aan. Zo bieden wij diverse keuringen aan van onder andere arbeidsmiddelen en ademluchtcilinders. Ook kunt u bij ons terecht voor reparaties en het testen van divers materiaall. Bekijk voor de mogelijkheden onze service en onderhoudspagina. 

Verhuur veiligheidsmaterialen

Verhuur kan een goede oplossing zijn voor uw project. Wij verhuren o.a. gasdetectie, ademluchtmaskers, adembescherming, cilinders, compressoren, valbeveiliging, brandslangen, waterkanonnen, straalpijpen en verdeelstukken.