Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker

Vanuit onze vestiging in Tiel worden al onze klanten bevoorraad en ontvangen wij leveringen vanuit de hele wereld. Als Logistiek Medewerker bij Hobrand ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces hiervan. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor de correcte verwerking van de inkomende en uitgaande goederen, het voorraadbeheer en de administratieve verwerking hiervan. Een taak met veel verantwoordelijkheid, want je zorgt dat onze klanten correct worden beleverd en de inkomende goederen op de juiste locatie in ons magazijn terecht komen.

Je werkt met leveranciers vanuit de hele wereld, waarbij je Engelse talenkennis goed van pas komt. Er wordt ingekocht en bevoorraad voor zowel Hobrand als de gespecialiseerde divisie Holugt Sauer en voor de afdeling Service & Onderhoud. Hierdoor krijg je te maken met meer dan 1000 verschillende soorten producten. Het ene moment zet je de gehele bepakking voor een brandweerwagen klaar en het andere moment verstuur je een compressor naar Singapore.

Samen met je teamleider en collega’s zorg je ervoor dat de zendingen correct en tijdig de deur uit gaan. Ook maak je de benodigde verzenddocumenten klaar en zorg je voor een accurate administratieve afhandeling in ons ERP systeem. Daarnaast sta je collega’s van inkoop, verkoop en service & onderhoud graag te woord.

Het team

Samen met twee collega’s en de teamleider vormen jullie een team van 4. Onze collega’s zijn één voor één bevlogen hardwerkende mensen met hart voor de zaak, die de schouders eronder zetten en altijd bereid zijn om een ander te helpen. Dat we eerlijk en open naar elkaar zijn, vinden we belangrijk. We moeten het samen doen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je wordt ingewerkt op alle logistiek processen. Dat maakt de functie zo divers! Ook zorgen wij ervoor dat je helemaal wegwijs raakt in ons ERP-systeem, zodat je de administratieve werkzaamheden goed kunt uitvoeren. Beheers je alles? Dan staat er altijd weer een nieuwe uitdaging voor je klaar!

Verder bieden wij:

  • een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • een baan voor 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen;
  • een premievrij pensioen;
  • door het jaar heen worden er verschillende evenementen georganiseerd. Denk aan een bedrijfsuitje en een uitgebreid kerstdiner. Ook is er een budget om iets met de afdeling te organiseren;
  • een uitgebreide onboarding waar training on the job een groot onderdeel van is. Ook in deze tijden is de onboarding, met uiteraard gepaste afstand, goed te realiseren.

Wat breng je mee?

Een aanpakker met een logistieke opleiding of interesse in het logistieke vak. Je bent een teamplayer en stelt je representatief op. Je bent bereid je schouders eronder te zetten en gaat accuraat te werk. Daarnaast bezit je goede computervaardigheden. Kortom, jouw werkmentaliteit en motivatie vinden wij het belangrijkst.

Verder vragen wij:

  • een afgeronde mbo-opleiding niveau 3, bij voorkeur in de logistieke richting;
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (basis);
  • in bezit van een B-rijbewijs;
  • eventueel in bezit van een heftruckcertificaat.

Wie zijn wij?

Een totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweer-, reddings- en veiligheidsmaterialen. Dat is wie wij zijn. Met zo’n 45 collega’s bieden wij onze klanten naast het leveren ook de mogelijkheid voor service, onderhoud en verhuur van deze materialen. Onze klanten? De brandweer, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Klanten waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Voor op maat gemaakte veiligheidsoplossingen kunnen klanten ook bij ons terecht. Dit doen we nu al 37 jaar vanuit Tiel en Lier (België).

En we doen meer. Holugt Sauer is de compressoren divisie van Hobrand. Vanuit Tiel verkopen, bouwen en onderhouden wij hogedruk compressoren en installaties. Voor wie we dit doen? Denk aan scheepswerven, marine, industrie, rederijen, brandweer, elektriciteitsbedrijven maar ook aan paintball bedrijven en duikers. Naast onze compressoren bieden wij een ook een compleet aanbod aan MSA-gasdetectie. 

Meer weten of direct solliciteren?

Ben jij die collega die wij zoeken? Solliciteer vóór 8 december 2021 op de functie logistiek medewerker door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen met je CV en motivatie.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel gerust met Ingrid van der Graaff, HR Manager via 0344-760206 of 06-15239118. Een mail sturen naar ingrid.vandergraaff@hobrand.nl mag natuurlijk ook.

Wij geven de voorkeur aan persoonlijke gesprekken, waarbij wij uiteraard gepaste afstand hanteren. Mocht jij je hierbij niet veilig of op je gemak voelen, dan is er altijd de mogelijkheid om het sollicitatiegesprek online te voeren.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Soliciteer direct

Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc, docx
Max file size: 2048 KB | Allow file types: pdf, doc, docx