Hobrand Hobrand

VIKING overlevingspakken

Overlevingspakken en dompelpakken van VIKING zijn volgens de normeringen getest. Bieden optimale bescherming, comfort en duurzaamheid voor de zwaarste omstandigheden op zee. Alle reddingswerkers op boorinstallaties, passagiersschepen, vissersboten en helicopters worden geadviseerd immersion suits te dragen.

Maritieme veiligheid

VIKING is wereldwijd markleider op het gebied van maritieme veiligheid en brandveiligheid. We leveren essentiële veiligheidsvoorzieningen voor de commerciële scheepvaart, jachten, visserijschepen, offshore-installaties, defensie en brandbestrijding.

Reddingen langs de kust

Overlevingspakken zijn uitermate geschikt voor reddingen langs de kust. VIKING dompelpakken zijn SOLAS goedgekeurd en verkrijgbaar zonder isolatie als dompelpak voor 1 ur of met isolatie als dompelpak voor 6 uur gebruik.

Inspectie van overlevingspak

Hobrand beschikt over een inspectie station voor overlevingspakken. De overlevingspakken worden in de werkplaats op onze vestiging in Rotterdam op druk gezet en worden getest op lekkage. Alle onderdelen van het pak zullen worden geïnspecteerd en eventueel gerepareerd indien noodzakelijk. Bij goedkeur van het pak ontvangt u een certificaat. Wij kunnen alle merken en typen overlevingspakken inspecteren.

Overlevingspak kopen?

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een overlevingspak. Wij leveren overlevingspakken uit voorraad vanuit onze vestiging in Tiel. Hobrand is totaalleverancier van veiligheidsmaterialen en reddingsmaterialen voor de zeevaart, binnenvaart en offshore.

Productcatalogus

Meer
   
per pagina
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • VIKING survival suit PS2014

  VIKING survival suit PS2014

  • Levertijd: 1 week
  € 195,00 (excl. BTW) incl. BTW € 235,95
  Bekijk
 • VIKING survival suit PS4047

  VIKING survival suit PS4047

  • Levertijd: 1 week
  € 1.619,00 (excl. BTW) incl. BTW € 1.958,99
  Bekijk
 • VIKING Overlevingspak PS4190

  VIKING Overlevingspak PS4190

  • Levertijd: 1 week
  € 1.687,93 (excl. BTW) incl. BTW € 2.042,40
  Bekijk
 • VIKING Immersion suit PS5006

  VIKING Immersion suit PS5006

  • Levertijd: 1 week
  € 315,00 (excl. BTW) incl. BTW € 381,15
  Bekijk
   
per pagina
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren