Hobrand Hobrand

U bevind zich in:Overige oefenmaterialen

Productcatalogus

Meer

Mini Silk Flame

Mini Silk Flame

Meer afbeeldingen

 • Mini Silk Flame
 • Mini Silk Flame
 • Mini Silk Flame
 • Mini Silk Flame

Artikelnummer: 28002032

 • Levertijd: 1 week
Een silkflame bootst een brandhaard na door de combinatie van een zijden doek, verlichting en een ventilator. Een realistische vlam wordt binnen een handomdraai gerealiseerd. Het is een kwestie van de stekker in het stopcontact en de startknop indrukken.

Deze Mini-Silkflame heeft een vlamhoogte van 30 cm. Deze vlamprojector is daardoor zeer geschikt voor BHV-oefeningen. Plaats de Mini-Silkflame bijvoorbeeld in een prullenbak of kast. Ook ideaal of als verrassingseffect bij een naverkenning.

- Simuleert een kleine brand.
- Vlamhoogte van 30 centimeter.
- Eenvoudige bediening.

 • Grootste leverancier brandweermaterialen
 • Vestiging in Nederland en België
 • Voor advies invisible text 0344-663 344 of stuur een invisible text
Deel dit product:

GERELATEERDE PRODUCTEN

 • Rookmachine Cirrus
  Rookmachine Cirrus

  De Cirrus werkt op een accu en kan dus ook gebruikt worden zonder stroomvoorziening of als er geen werkend stopcontact voorhanden is. U kunt hierbij denken aan oefeningen in de buitenlucht, maar ook aan oefeningen in cellencomplexen of slooppanden. Maar ook in de nautische sector voelt de Cirrus zich goed thuis. Als tijdens een oefening een gedeelte van een schip spanningsloos wordt gemaakt, blijft de Cirrus gewoon rook geven! De machine is robuust en degelijk uitgevoerd in roestvaststaal. Veel verplaatsen vormt geen probleem. Naast brandoefeningen, wordt de Cirrus gebruikt voor het testen van rookmelders en het programmeren van luchtbehandelingssystemen. De rookmachine wordt bediend met een knop op de behuizing en is direct klaar voor gebruik. De machine kan 10 minuten continu rook produceren op één acculading. Hier is ook de hoeveelheid van de rookoutput in te stellen. De Cirrus wordt geleverd in een stevige kunststof kist, met oplader en 250 milliliter speciale rookvloeistof. Een draadloze afstandsbediening is los verkrijgbaar.

  Bekijk
 • Mini-OV-Trainer
  Mini-OV-Trainer

  Met de Mini-Overdrukventilatie-Trainer kunt u de werkwijze rond repressieve ventilatie demonstreren en ermee experimenteren. Het doorzichtige woonhuis heeft een kelder, begane grond, eerste verdieping en zolder. Een gedeelte functioneert als trappenhuis. U kunt verdiepingen losmaken en wegnemen om het gebouw kleiner te maken. Hierdoor is de trainer ook eenvoudig schoon te maken. In de overdruktrainer bevindt zich een rookkanaal. Van buitenaf kunnen schuiven worden geopend waardoor rook in de gewenste ruimtes stroomt. Alle ruimtes kunnen apart vol rook staan. De ramen, deuren en dakvensters kunnen open. Om doorslagen te simuleren zijn de verdiepingsvloeren van schuiven voorzien. Met de 2 ventilatoren worden de diverse repressieve technieken geoefend en bestudeerd. De Mini-Ov-Trainer wordt standaard geleverd in een flightcase waar hij tijdens het gebruik op kan staan. Dit creëert een fijne werkhoogte en zo kan er rondom de trainer worden gelopen. De set bestaat uit alle verdiepingen, 1 rookgenerator, 5 liter rookvloeistof en 2 ventilatoren. - Ter demonstratie van repressieve ventilatie. - Geschikt om te oefenen met overdruk. - Bestaat uit kelder, begane grond, eerste verdieping en zolder. - In het aantal verdiepingen kan gevarieerd worden. - Ruimtes zijn onafhankelijk van elkaar onder rook te zetten. - Voorzien van schuiframen en -deuren voor variabele uitstroom. - Inclusief rookgenerator, rookvloeistof en 2 ventilatoren. - Standaard in een robuuste flightcase voor transport en opslag. - Inclusief 3 kleine en 3 grote brandhaarden. - Alle schuiven zijn gemarkeerd, zodat ze apart te benoemen zijn.

  Bekijk