Werken bij Hobrand

Werken bij Hobrand 

Vacatures

Op dit moment hebben wij één openstaande vacatures bij Hobrand;

Bekijk daarnaast ook eens onze openstaande vacature binnen onze Holugt Sauer divisie;

Ben je enthousiast om bij ons bedrijf te komen werken maar is momenteel jouw vacature niet beschikbaar? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel ons wie je bent en wat je kwaliteiten zijn, en maak je interesse aan ons kenbaar. Je kunt je sollicitatie samen met je CV sturen naar hrm@hobrand.nl. Je ontvangt altijd van ons een reactie.

Ontwikkeling en opleiding

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en bijleren? Dan ben je bij Hobrand bij het juiste adres. Wij stimuleren doorontwikkeling en brengen enthousiaste medewerkers in de gelegenheid om bij te leren door werkgerelateerde cursussen en/of trainingen aan te bieden. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden wij stageplaatsen aan binnen verschillende afdelingen. 

Leuk om te weten

Hobrand organiseert jaarlijks leuke activiteiten voor alle medewerkers om elkaar nog beter te leren kennen, en nog meer plezier samen te hebben! Zo organiseren we jaarlijks een feestelijk kerstdiner en is een personeelvereniging voor het organiseren van teamuitjes. 

Vragen over vacatures 

Heb je vragen over een openstaande vacature, wil je een open sollicitatie sturen of ben je een student die bij een erkend leerbedrijf zijn of haar stage wilt volgen? Neem dan contact op met personeelszaken voor de mogelijkheden en stuur een e-mail naar hrm@hobrand.nl, of bel naar 0344-663 344.