Werken bij Hobrand

Welkom!

Ik zal mezelf kort voorstellen. Ik ben Ingrid van der Graaff en werk sinds 2016 als HR Manager bij Hobrand. Middels deze korte intro wil ik je kennis laten maken met Hobrand.

De reden waarom ik sinds 2016 met veel plezier bij Hobrand werk is omdat ik veel autonomie ervaar in de uitvoering van mijn werk en in mijn functioneren altijd vanuit vertrouwen en op positieve wijze wordt benaderd. Hierdoor kan ik mezelf blijven ontwikkelen. 

Hobrand is een dynamisch bedrijf en er is geen dag hetzelfde. Wij hebben een platte organisatie, een informele en behulpzame cultuur en een open deur beleid, waardoor iedereen gemakkelijk bij elkaar binnenloopt om zaken af te stemmen en deze ook snel in gang gezet kunnen worden. In deze sfeer en samenwerking voel ik me prettig en dat maakt dat ik iedere dag weer met plezier aan het werk ga!

Het uitgangspunt van het human resource beleid is de persoonlijke zorg voor onze medewerkers gedurende de hele "employees journey", zodat iedereen met plezier zijn/haar werk kan uitvoeren.

Dit wordt vormgegeven door een warm welkom en een uitgebreid kennismakingsprogramma door het gehele bedrijf, en door in te spelen op de persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden aan te bieden. Open communicatie is hierbij essentieel. De borging van deze zorg in onze processen zorgt voor een optimale begeleiding en medewerkers die bevlogen zijn!