Seiz

SEIZ

Wat begon in een oude boerderij is nu een bedrijf met een volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn en een eigen handschoenenmuseum. De SEIZ-groep bestaat momenteel uit twee dochterondernemingen. Terwijl de focus bij SEIZ industriële handschoenen ligt op het gelijknamige segment, ontwikkelt en verkoopt het zusterbedrijf SEIZ Technical Gloves technische handbescherming. De familienaam Seiz is een merk geworden dat brandweerlieden, hulpdiensten en wintersporters over de hele wereld kennen.

SEIZ is een premium merk is  gespecialiseerd in veiligheidshandschoenen. Het meest universele gereedschap van de mens zijn de handen. Ook worden de handen het vaakst getroffen met verwondingen. De veiligheidshandschoenen van SEIZ beschermt u ten alle tijden op de best mogelijke manier, én biedt de beste vrijheid van handelen.

SEIZ biedt zowel brandweerhandschoenen als hulpverleningshandschoenen welke Hobrand beide in haar assortiment voert. Hobrand is officieel dealer van SEIZ producten. De SEIZ HV Luge is een zeer trendy en comfortabele hulpverleningshandschoen in de kleur zwart-grijs en beschermt hulpverleners en arbeiders tegen scherpe objecten en invloeden van buitenaf. Bekijk hier de SEIZ HV Luge.